عکاسی ازقطره

 

 

عکاسی فقط فشردن شاتر در حالت اتومات نیست...عکاسی یعنی درک صحنه ، درک اتفاقی که داره میفته ، درک اینکه چطور اون اتفاق رو ثبت کنیم تا بقیه با یک عکس متوجه اون بشن و ...
یکی از مواردی که جلوی چشممونه ولی نمیتونیم ببینیمش ( بخاطر سرعت بالاش ) شکلی است که بعد از سقوط سیالات بوجود میاد...

برای ثبت این تصاویر نیاز به شیرهای الکترونیکی و فلاشهای خاص و ... هست که هزینه های بالایی داره ولی اگه علاقمند باشی میشه توی سینک ظرفشویی و با یه شیر کتری !!! هم اینکارو کرد :

1- یه ظرف آب میزاریم توی سینک . تر جیحا" رنگی و مات...مثلا پلاستیکی
2- یه کتری شیر دار یا چیزی مثل اون توی ارتفاع حدود 60 سانتی متری میزاریم
3- شیر رو طوری تنظیم میکنیم که فاصله بین قطرات 3 یا 4 ثانیه باشه
4- دوربین روی سه پایه و در فاصله ای که بتونیم با ماکزیمم زوم لنز بزرگترین تصویر رو داشته باشیم.هدف استفاده از بیشترین فاصله کانونیه...مثلا 200 میلی متر
5- ارتفاع دوربین باید طوری باشه که دقیقا هم ارتفاع نقطه سقوط باشه
6- یه چیزی مثلا یه اسکناس عمود بر راستای دید دوربین و در محل سقوط قطره میزاریم و دوربین رو روی فوکوس دستی بر روی اسکناس فوکوس میکنیم ( چون نمیشه روی خود قطره فوکوس کرد بخاطره زمان کوتاهش )
7- دوربین در حالت تنظیمات دستی ... دیاف روی عددی نسبتا بالا برای اینکه همه قطره توی فوکوس باشه مثلا 9
8- ایزو عددی متوسط مثل 400 یا 800
9- فلاش روشن
10- شاتر روی بیشترین عددی که با فلاش سینک میشه ( مثلا توی 1000D این عدد 200 و در 60D این عدد 250 هست )
11- فلاش روشن
12- شیر باز و دست روی شاتر
13- با هر بار سقوط یک شات...بعد از چند شات دست با سقوط هماهنگ میشه و میفهمه کی باید شلیک کنه 

یه توضیح دیگه اینکه برای فریز بهتر سعی کنید محیط تاریک باشه و تنها منبع نوری فلاش باشه.. 

.
                                                                              منبع:سایت آوااستار

عکاسی پرتره

پرتره از آغاز اختراع عکاسی تاکنون تغییرات فراوانی پیدا کرده است. برای گرفتن یک پرتره خوب باید موارد زیر را مد نظر داشته باشید:
1-صورت و خصوصیات  مدل را تجزیه و تحلیل کرده و بهترین حالت صورت را برای عکاسی درنظر بگیرید. برای این کار مدل را بررسی کنید، اول با او صحبت کرده تا بتوانید بهترین حالتی که معایب او به نظر نرسد را انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر کسی دارای چانه چاق می‌باشد نباید سر خود را به پایین بیاورد.
2-یکی از مهمترین وسایلی که برای عکسبرداری پرتره مورد نیاز است استفاده از عدسی‌های خاص پرتره می‌باشد که ویژگی‌ نرم‌کردن تصویر را دارا می‌باشند. این ویژگی را نباید با واضح نبودن عکس به دلیل نامیزان بودن عدسی اشتباه گرفت. این عدسی‌ها خطوط چهره مثل چین و چروک را محو می‌کنند. البته لازم به توضیح است که گاهی اوقات عکاس پرتره ممکن است بخواهد به عمد، چین و چروک پوست را بیشتر هم نشان بدهد. 

                                                                         منبع :دوربین شاپ

  

 

                                          وبلاگ دخترم حنانه  

                         (دل وقلم) عکس هاومطلب های کودکانه 

                                  http://deloghalam.blogsky.com